Haberler Firmamız hakkında son haberler

Cnc Hidrolik Ayna İmalatı

Cnc hidrolik ayna ve yedek parçaları DOGAMAK markasıyla piyasada

40 yıllık üretim tecrübesini artık kendi markasıyla sanayi sektörüne sağlam adımlarla giriş yapan firmamız DOGAMAK markı adı altında ve Doğruyol Makina pazarlama şirketi vasıtasıyla hidrolik ayna ve ekipmanları imalatına başlamıştır.

6 inch - 15 inch arasında kalan, 2 ayak, 3 ayak, 4 ayak cnc hidrolik aynaları en iyi malzeme ve işçilikle, kaliteden ödün vermeden üretip Türk sanayisi ve Yurtdışına da dahil olmak üzere birçok ülkede piyasaya sunmaya başlamıştır.

Devamı

İSTANBUL ULAŞIM İLE İŞBİRLİĞİ

İstanbul metrosu vagonlarının tekerleri işlenmesine başlanmıştır

İstanbul metro hatlarında bulunan metrolara ait tekerlerin işlenmesi tornalaması işi firmamız tarafından yapılmaktadır. İlk etapda Hacıosman-yenikapı hattındaki metro tekerleri işlenecek daha sonrasında ise diğer hatlara da geçilmesi planlanmaktadır.

Firmamız, yarı işlenmiş monoblok tekerlerinin aksa takılabilmelerine imkan sağlayan hassas büyük çap teker tornalama işini, cnc dik torna tezgahlarımızda son derece hassas ölçülerde yapımını sağlamıştır ve ülkemize değer katan bir iş yapmanın verdiği haklı gururunu yaşamaktadır.

Devamı

DOĞA MAKİNA - BASINDA BİZ

Makina store dergisinin Doğa Makina ile yaptığı röportajından detaylar

Talaşlı imalat çözüm ortaklığı konusunda Türkiye'de referans olan bir kuruluş olan Doğa Makina firmasının, Makina, Metal Otomasyon ve İmalat sektör dergisi olan MAKİNA STORE dergisine vermiş olduğu röportaj detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Devamı

CNC DİK TORNA ALIMI - HESSAP DV92

Almanya Köln şehrinden Hessap DV92 cn dik torna alımı yapılmış ve faaliyete geçilmiştir

Firmamız Almanya/Köln şehrinden kendi imkanları ile getirdiği, Hessapp Dv92 model cnc dik torna tezgahı ile birlikte hem makina parkurunu güçlendirmiş, hem de tornalama kapasitesini Ø1050 mm, boy işleme kapasitesini ise 900mm'ye kadar arttırmıştır.

Makinamızda Siemens kontrol ünitesi bulunmaktadır. Çift aynalıdır. Oldukça büyük bir magazini vardır. 109 adet takım alabilmektedir. Robot kol vasıtasıyla magazin dağıtımını yapmaktadır. Son derece güçlü ve digit bir Alman cnc tezgahıdır.

Devamı